Price

Colour

Volume

Producer

Country

Region

Subregion

Classification

Vintage

Grape

Taste

Pairs well with

Sweetness

Packaging

HALF BOTTLE
Kracher, Kracher

Welschriesling, Welschriesling

2007, 2007

Zwischen den Seen No 11 2007

50,00 Welschriesling

0,375 l

HALF BOTTLE
Kracher, Kracher

Welschriesling, Welschriesling

2004, 2004

Zwischen den Seen No 7 2004

55,00 Welschriesling

0,375 l

HALF BOTTLE
Kracher, Kracher

Scheurebe, Scheurebe

2007, 2007

Zwischen den Seen No 9 2007

80,00 Scheurebe

0,375 l

HALF BOTTLE
Kracher, Kracher

Scheurebe, Scheurebe

2004, 2004

Zwischen den Seen No 4 2004

105,00 Scheurebe

0,375 l

HALF BOTTLE
Kracher, Kracher

Scheurebe, Scheurebe

2002, 2002

Zwischen den Seen No 10 2002

95,00 Scheurebe

0,375 l

HALF BOTTLE
Kracher, Kracher

Muskat Ottonel, Muskat Ottonel

2004, 2004

Zwischen den Seen No 5 2004

55,00 Muskat Ottonel

0,375 l

HALF BOTTLE
Kracher, Kracher

Chardonnay, Chardonnay

2004, 2004

Nouvelle Vague No 9 2004

130,00 Chardonnay

0,375 l

Kollwentz Anton, Kollwentz Anton

Blaufrankisch – Cabernet , Blaufrankisch – Cabernet 

2000, 2000

Steinzeiler 2000

100,00 Blaufrankisch – Cabernet 

0,75 l

Knoll, Knoll

Traminer, Traminer

2007, 2007

Loibner 2007

80,00 Traminer

0,5 l

Knoll, Knoll

Grüner Veltliner, Grüner Veltliner

2007, 2007

Loibner 2007

85,00 Grüner Veltliner

0,5 l

Knoll, Knoll

Grüner Veltliner, Grüner Veltliner

2007, 2007

Loibner 2007

90,00 Grüner Veltliner

0,5 l

Knoll, Knoll

Riesling, Riesling

2006, 2006

Loibner 2006

85,00 Riesling

0,5 l

MAGNUM
Heinrich Silvia, Heinrich Silvia

Blaufränkisch, Blaufränkisch

2004, 2004

Cupido 2004

165,00 Blaufränkisch

1,5 l

Heinrich Silvia, Heinrich Silvia

Blaufränkisch, Blaufränkisch

2004, 2004

Cupido 2004

80,00 Blaufränkisch

0,75 l

Heinrich Silvia, Heinrich Silvia

Blaufränkisch, Blaufränkisch

2003, 2003

Cupido 2003

70,00 Blaufränkisch

0,75 l

Franz Hirtzberger, Franz Hirtzberger

Riesling, Riesling

2006, 2006

Singerriedel 2006

150,00 Riesling

0,75 l

Delivery in just 30 minutes

Read more